Διαδικασία έκδοσης ταυτότητας τριετίας

Διαδικασία έκδοσης ταυτότητας τριετίας προπονητή UEFA και ΕΠΟ

Οι ταυτότητες τριετίας προπονητών UEFA και ΕΠΟ εκδίδονται αποκλειστικά από το τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι βάσει των Κανονισμών UEFA και ΕΠΟ δικαίωμα εργασίας σε σωματείο έχουν μόνο οι κάτοχοι ταυτότητας τριετίας σε ισχύ.

Δικαιολογητικά έκδοσης ταυτότητας τριετίας

1) Αίτηση του ενδιαφερομένου (κάντε κλικ ΕΔΩ)
2) Μια έγχρωμη φωτογραφία διαβατηρίου
3) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
4) Φωτοτυπία διπλώματος προπονητή*
5) Φωτοτυπία πιστοποιητικού παρακολούθησης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων**
6) Καταβολή παραβόλου 200 €
7) Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης (όσοι δεν έχουν ήδη αποστείλει)
8) Βεβαίωση από αναγνωρισμένο σύνδεσμο προπονητών ότι ο προπονητής είναι μέλος του.

*Εξαιρούνται οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολή εξομοίωσης Ε.Π.Ο.
**Αφορά όσους ολοκλήρωσαν τα μαθήματα της σχολής έως τις 31.12.2017

Συλλογή και αποστολή δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι αφού συλλέξουν όλα τα δικαιολογητικά, οφείλουν να τα προσκομίσουν σε ηλεκτρονική μορφή στην οικεία Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η οποία με τη σειρά της θα τα αποστέλλει με τον ίδιο τρόπο στο Τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών ΕΠΟ ( proponites@epo.gr ). Τα δικαιολογητικά θα είναι υποχρεωτικά σε μορφή pdf και η φωτογραφία σε jpg. Δικαιολογητικά που θα αποστέλλονται σε έντυπη μορφή ή απευθείας από προπονητές στην ΕΠΟ δε θα γίνονται δεκτά.

Σημειώσεις:

  1. Όσοι προπονητές παρακολουθήσουν και ολοκληρώσουν με επιτυχία σχολές προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. από 1/1/2020, έχουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση που το επιθυμούν- να λάβουν ταυτότητα με λήξη 31/12/2021, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία και καταβάλλοντας παράβολο 130€ (65 € υπέρ Ε.Π.Ο., 65 € υπέρ της Ε.Π.Σ).
  2. Όσοι υποψήφιοι προπονητές έχουν παρακολουθήσει σχολή προπονητών κατηγορίας UEFA-C, έχουν δικαίωμα επανεξέτασης έως 31/12/2020 και έχουν στην κατοχή τους προσωρινή ταυτότητα, έχουν τη δυνατότητα εφόσον το αιτηθούν στην διεύθυνση στρατηγικής ανάπτυξης, να ανανεώσουν εκ νέου την προσωρινή ταυτότητα National (UEFA C) έως 31/12/2020 χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Όσοι ανήκουν σ αυτή την κατηγορία και δεν τους έχει εκδοθεί ποτέ ταυτότητα προπονητή National (UEFA C), δύναται εφόσον το επιθυμούν, να λάβουν την αντίστοιχη προσωρινή ταυτότητα (UEFA C) έως 31/12/2020 καταβάλλοντας παράβολο 70,00 € (35 € υπέρ Ε.Π.Ο., 35 € υπέρ της Ε.Π.Σ).
  3. Όσοι προπονητές ολοκλήρωσαν την παρακολούθηση μιας σχολής UEFA C και είναι σε καθεστώς αξιολόγησης έχουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση που το επιθυμούν- να λάβουν προσωρινή ταυτότητα National (UEFA C) για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Παράβολο έκδοσης: 70,00 € (35 € υπέρ Ε.Π.Ο., 35 € υπέρ της Ε.Π.Σ).
  4. Όσοι προπονητές έχουν παρακολουθήσει μία ή και τις δύο φάσεις μιας σχολής UEFA B αλλά δεν έχουν δίπλωμα UEFA C, έχουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση που το επιθυμούν- να λάβουν προσωρινή ταυτότητα National UEFA C (διάρκειας μέχρι 30/6/2021). Παράβολο έκδοσης: 70,00 € (35 € υπέρ Ε.Π.Ο., 35 € υπέρ της Ε.Π.Σ).
  5. Όσοι προπονητές έχουν παρακολουθήσει Σχολές Ανανέωσης Ταυτοτήτων έχουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση που το επιθυμούν- να λάβουν ταυτότητα τριετίας η οποία θα λήγει στις 31.12.2021. Παράβολο έκδοσης: 130,00 € (65 € υπέρ Ε.Π.Ο., 65 € υπέρ της Ε.Π.Σ).