Ενημέρωση συναδέλφων για τον νέο αθλητικό νόμο 4809/2021 (ΦΕΚ Α, 19/06/2021)

Με τον νέο αθλητικό νόμο 4809/2021 (ΦΕΚ Α, 19/06/2021) για το άθλημα του ποδοσφαίρου, τα επαγγελματικά δικαιώματα των προπονητών αναλόγως του επιπέδου τους καθορίζονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), σύμφωνα με τη Σύμβαση Προπονητικής UEFA – Ε.Π.Ο., καθώς και σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Για επιμέρους διευκρινήσεις όσον αναφορά, την διαδικασία απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ,την υπογραφή ιδιωτικών συμφωνητικών ,την βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου πρώτων βοηθειών κτλ ,η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και η Πανελληνιά Ένωση Προπονητών Ποδόσφαιρου βρίσκονται σε συζητήσεις και διαβούλευση με την Γ.Γ.Α. και τα αρμόδια υπουργεία ,για να καθοριστεί το ακριβές πλαίσιο υλοποίησης του νέου νόμου. Άλλωστε τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα εκδοθεί ο νέος Κανονισμός Προπονητών Ποδόσφαιρου από την ομοσπονδία ,οπού και θα ξεκαθαρίσουν όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Εάν μέχρι τότε, οποιοσδήποτε συνάδελφος πιέζεται από το σωματείο του, για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος μπορεί να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση της Γ.Γ.Α.

https://eservices.gga.gov.gr/katigories/aitiseis-proponiton/ και να προχωρήσει στην έκδοση της .

Για κάθε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους .

Με εκτίμηση για την Ε.Ε. του Σ.Π.Π.Δ.
Ο πρόεδρος
Χατζηαντωνίου Βαγγέλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *