Η απόφαση της Πειθαρχικής για Πολιά και Μπεκιάρη

Θέση για την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των προπονητών στο πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Παστίδας και τον ΑΕΡΑ για την Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου, πήρε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου. Με απόφαση της Πειθαρχικής του Επιτροπής, τιμωρείται με αυστηρή επίπληξη ο Μιχάλης Πολιάς και με επίπληξη ο Παναγιώτης Μπεκιάρης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα, στις 12/11/2022, στο γήπεδο Παστίδας, ανάμεσα στον Αστέρα Παστίδας και την Α.Ε.Ρ.Α, συνήλθε σε συνεδρίαση στα γραφεία του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ» στην οδό Κοδριγκτώνος αρ. 42 της πόλης Ρόδου η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντες τους :
1. Μιχαηλίδης Αριστείδης
2. Λοΐζος Ηλίας
3. Κουμέντος Ιωάννης
Η απόφαση που λήφθηκε ήταν η κλήση σε απολογία των Μιχαήλ Πολιά (βοηθός προπονητή Αστέρα Παστίδας) και Παναγιώτη Μπεκιάρη (προπονητής ΑΕΡΑ) την Παρασκευή 25/11/2022 και ώρα 19.30, στα γραφεία του συνδέσμου μας, Κοδριγκτώνος 42, στην πόλη της Ρόδου. Στην ορισθείσα ημερομηνία και ώρα προσήλθε ο Παναγιώτης Μπεκιάρης, ενώ ο Μιχάλης Πολιάς δεν παρουσιάστηκε και κρίθηκε αδικαιολόγητος. Για όσα συνέβησαν στο γήπεδο Παστίδας στις 12/11/2022, αναφέρθηκε και εξήγησε λεπτομερώς ο Παναγιώτης Μπεκιάρης. Μετά την αποχώρηση του συναδέλφου, η Πειθαρχική Επιτροπή, ομόφωνα και σύμφωνα με το άρθρο 24 του καταστατικού, επιβάλλει την αυστηρή επίπληξη στον Μιχαήλ Πολιά και την επίπληξη στον Παναγιώτη Μπεκιάρη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *