ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ UEFA C

Παραθέτουμε ανακοίνωση της ΕΠΟ για όσους συναδέλφους UEFA C και UEFA C PLUS δεν δήλωσαν συμμετοχή ή δήλωσαν συμμετοχή και δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ να παρακολουθήσουν το σεμινάριο των 18 ωρών για την αναβάθμιση των διπλωμάτων τους σε νέα διπλώματα UEFA C.
Υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω σεμινάριο είναι δωρεάν μετά από παρέμβαση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την εκ νέου λειτουργία ειδικών διαδικτυακών εκπαιδευτικών σχολών δεκαοκτώ (18), τουλάχιστον, διδακτικών ωρών για την αναβάθμιση των διπλωμάτων προπονητικής National (C) με τα νέα διπλώματα UEFA C.

Σημειώνεται ότι η UEFA ενέκρινε πρόσφατα το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις σχολές UEFA C και ότι τα διπλώματα των εν λόγω νέων σχολών αναγνωρίζονται πλέον από όλες τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες-μέλη της UEFA, οι οποίες έχουν υπογράψει τη Σύμβαση Προπονητικής (UEFA Convention).

Στις ειδικές σχολές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής:

α) Οι κάτοχοι διπλωμάτων NATIONAL (C)

β) Οι κάτοχοι διπλωμάτων NATIONAL (C) PLUS

γ) Όσοι συμμετείχαν σε παλαιότερες σχολές UEFA B, πριν από την έναρξη των σχολών NATIONAL (C) το 2012, και είχαν απορριφθεί.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι προπονητές να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα ΕΔΩ* έως τις 28/8/2023. Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ακολουθήσει ενημερωτικό email με τις λεπτομέρειες του προγράμματος των σχολών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *