“Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας”

Μετά τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Ηρακλή Λάρδου – Ποσειδώνα Καρπάθου θα θέλαμε ως Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου να καταδικάσουμε κάθε μορφή βίας στους αθλητικούς χώρους. Η βία στους αθλητικούς χώρους δεν είναι αποδεκτή και πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυστηρότητα από τις αρμόδιες αρχές. Μόνο έτσι θα διασφαλίσουμε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον […]

read more

Σχολές Προπονητών UEFA B & UEFA C στη Ρόδο

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η λειτουργία της 3ης φάσης της σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA Β, από 13/4 έως 19/4/2024 και η λειτουργία της 2ης φάσης της σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA C, από 25 έως 30/4/2024 στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Οι προπονητές έχουν ενημερωθεί με email για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.

read more

Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου θα ήθελε να συγχαρεί τους προπονητές μέλη του, Σάββα Ορφανίδη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας με τον Φοίβο Κρεμαστής και Παναγιώτη Καρίκη και Σάββα Καραβόλια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας με τον Αστέρα Μασάρων και τον Ακουσίλαο αντίστοιχα.

read more