Τοποθετήθηκε ο νέος τάπητας του Ενωσιακού γηπέδου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου τάπητα στο Ενωσιακό γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση της αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών για την πλήρη ανακαίνιση του τάπητα στο Ενωσιακό γήπεδο στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα», ευχαριστούν θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γεώργιο, για την πολύτιμη συνεισφορά του και για τη δέσμευση του για την υλοποίηση του έργου με χρηματοδότηση ύψους 400.000€ καθώς και για τη διαχρονική του στήριξη στις προσπάθειες της Ένωσης, για την αναβάθμιση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, αλλά και όλης της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Θερμές ευχαριστίες και στο Δήμο Ρόδου και ειδικά στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων & Υποδομών κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρο, για τη συμβολή του στη μελέτη για την πλήρη ανακατασκευή και αναβάθμιση των χώρων των αποδυτηρίων του ενωσιακού γηπέδου. Το έργο αυτό σε συνδυασμό με την αποπεράτωση των εργασιών του γηπέδου, στοχεύουν στη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων άθλησης για το νησί μας, όχι μόνο για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και χρήστες των εγκαταστάσεων (σωματεία, αθλητές, προπονητές, διαιτητές) αλλά για όλους τους επισκέπτες και θεατές του αθλήματος.

Με τη συμβολή των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, γίνεται πραγματικότητα μια τομή για το αθλητικό τοπίο που η παρούσα διοίκηση της Ένωσης είχε οραματιστεί από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της. Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, στη μέχρι τώρα πορεία της κατάφερε με πίστη και με επιμονή να υλοποιήσει στόχους όπως, την κατασκευή του «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου», του δεύτερου ενωσιακού γηπέδου, καθώς και την πλήρη ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου του ενωσιακού γηπέδου στο Αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα», καθιστώντας το ως το πρώτο ενωσιακό γήπεδο στην Ελλάδα με πλαστικό τάπητα με υπόστρωμα και φελλό, με πιστοποίηση FIFA PRO.

Δε σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά μας, με την ίδια δύναμη για την κατάκτηση και των υπόλοιπων στόχων, όπως την ολοκλήρωση των εργασιών για την πλήρη ανακαίνιση των αποδυτηρίων, την τοποθέτηση σκεπαστής και δημοσιογραφικών στο ενωσιακό γήπεδο στο Αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα». Η αγαστή συνεργασία της ΕΠΣΔ με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, συμβάλει καθοριστικά στη ριζική αναδιαμόρφωση των εγκαταστάσεων του ενωσιακού γηπέδου. Όλοι μαζί στηρίζουμε τον αθλητισμό, το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *