Οι αποφάσεις της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου

Στα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, η έκτακτη Γενική Συνέλευση των προπονητών ποδοσφαίρου. Μετά από διαλογική συζήτηση που διεξήχθη μεταξύ των μελών, με γνώμονα το κοινό συμφέρον όλων και με στόχο να προστατευθεί ο θεσμός του προπονητή, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα ακόλουθα:

  1. Να μην χορηγείται βεβαίωση του Συνδέσμου για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης για την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους σε οποιοδήποτε προπονητή-μέλος του Συνδέσμου μας που δεν έχει συνάψει συμφωνητικό συνεργασίας με το σωματείο που απασχολείται, ανεξαρτήτου κατηγορίας που συμμετέχει το σωματείο και ανεξαρτήτου κατηγορίας διπλώματος του προπονητή.
  2. Να μην υπάρχει εξαίρεση από την υποχρέωση πρόσληψης διπλωματούχου προπονητή(οποιασδήποτε κατηγορίας) για τα σωματεία των μικρών νησιών που συμμετέχουν στην Α’ κατηγορία, χωρίς ωστόσο  να υπάρξει η δέσμευση για πρόσληψη προπονητή για τις υπόλοιπες κατηγορίες.
  3. Να αποβάλλονται από τον Σύνδεσμο μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό,  προπονητές που παραβαίνουν τις διατάξεις Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου και τον Κώδικα Δεοντολογίας, εφόσον αποφανθεί η Πειθαρχική Επιτροπή σχετικά. Όλα τα παραπάνω παραπτώματα θα ενισχύονται με έκθεση της νεοσύστατης Επιτροπής Παρατηρητών Προπονητών που θα απαρτίζεται εθελοντικά από τα ενεργά μέλη του συνδέσμου.
  4. Να φέρουν επάνω τους σε ειδικό πλαίσιο, όλοι οι προπονητές σε όλες τις κατηγορίες (για πρωταθλήματα και τουρνουά υποδομών), διαπίστευση από τον ΣΠΠΔ με την σε ισχύ κάρτα τριετίας ΕΠΟ-UEFA.
  5. Σε κάθε περίπτωση καταστρατήγησης των προκηρύξεων της Ε.Π.Σ.Δ. και της Ε.Π.Ο. και των κανονισμών προπονητών ποδοσφαίρου να γίνεται άμεση δημοσίευση στα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *